Etter at vi hadde gjort fjøset, dro vi til treningsbanen med en flokk sauer og fem border collies.Kjempefine forhold, sol og vind har tæret godt på snøen, så nå holder gresset på å stikke fram. Astrid og Rolf kom med sine fire håpefulle. Cap og Ronja fikk prøve seg noen ganger, men det skorter litt på lydighet og lederskap. Eva arbeider med saken, det er bare å stå på videre. Cindy fungerer utmerket, men jeg er litt bekymret over helsestatusen hennes. King ( 11mnd ) forbauser meg mer og mer. Har aldrig hatt en slik unghund, lettlært, lydig og bra trykksmiley Å arbeide med en slik hund er en fryd. Astrid og Rolf trente sine fire, og det som går igjen er litt mangel på lydighet og lederskap, men med litt satsing utover vår og sommer så blir dette bra. Utenom treninga ble det diskutert hund og drukket kaffe. Bengt Anders og Malen kom også en tur og tok noen bilder.