Jupp, det er mye som foregår for øyeblikket. Lamminga gikk greit unna uten særlig problemer, og de er nå kommet ut på heimbeite. Skulle slippe til fjells før helga, men observasjon av bjørn på slippstedet satte en stopper for det. Iløpet av helga har vi også fått jobbet mere med planleggingen av rovdyrgjerdet, og arbeidet kan straks begynne. Det blir dermed ikke noen sauer til fjells i år, men blir nok en del ekstra jobbing nå i starten med flytting av beiter, slåttonn parallellt med oppsett av 13 km gjerde. Ikke blitt mye trening av gjeterhundene i det siste for å si det sånn.

Ellers så koker det for tiden, og etter en heller kald og våt mai har da sannelig varmen kommet så til de grader! Ligger nå på rundt 30 grader i skyggen. Hardt det for noen og enhver…

Skal se om det blir tid til å legge ut litt mere saker mot helga.

Nyt sommerværet, og velkommen tilbake!