Da var enda en dag over, tiden går fort her!! Første natta ble det lite søvn da valpen ikke ville sove, men nå i natt gikk alt fint igjen. Vært med Shania på kurs i dag, og levert valpen til Marie Söderberg. Været har vært fint, men kaldere i dag. Prøvde valpen på sau før levering i dag, og den gikk på hele flokken uten problemer. Dette var også første gangen den var på sau, men fantes ikke redd og gikk rett på selv om sauene motet… Tegner meget bra!!

Vi har også vært en tur til Vallbo kjøpesenter, et enormt kjøpesenter fullt av liv. Har tatt masse bilder, så skal legge dem ut når vi kommer hjem.

Blog Image

Her er Skarlandsfjellet`s Jen, 9 uker gammel… En fornøyd eier overtok henne etter dagens kurs! Ikke mange ganger man ser dette!! Presser her en voksen sau som ikke ville være med de andre. Etter en kort stund snudde denne sauen og Jen fortsatte drivinga! Skikkelig artig!